Actualitat

06 de maig 2020

Campus Esportiu, Estiu 2020

A Piscines La Garriga organitzem un any més el Campus d’Estiu
2020, on hi trobaràs una gran varietat d’activitats educatives,
esportives i de qualitat.

Informació i Preus al Díptic informatiu

HORARIS: Matí de 8:30h a 13:30h.

EDATS: De 3 a 12 anys.

INSCRIPCIONS: A partir del 4 de maig. S’habilitarà inscripció
telemàtica i pagament mitjançant transferència bancària fins a la
reobertura del centre.


QUÈ CAL PORTAR? QUAN REOBRIM EL CENTRE: Fotocòpia de la
targeta de la S.S. o mútua, fotocòpia de les vacunes i sol·licitud de
la inscripcio.

 

Us indiquem a continuació els passos a seguir per sol·licitar la inscripció al Campus, reservar la plaça i tramitar el pagament.

 

Emplenar el formulari d’inscripció. Heu de clicar al següent enllaç per realitzar la sol·licitud d’inscripció, Enllaç Formulari d'Inscripció on-line  i accedireu al formulari que haureu d’emplenar amb les dades que s’hi demanen i enviar per tramitar la inscripció.

Realitzar el pagament per transferència bancària al compte ES6401828327050201722385, beneficiari IGE BCN, indicant com a concepte: Campus i el Nom i cognoms del nen/a.

 

MOLT IMPORTANT

Repetiu aquest procés per cada nen o nena que inscriviu. Heu d’enviar tants formularis i rebuts de pagament com inscripcions feu. Un per nen o nena.

En un mateix formulari i transferència podeu reservar i pagar diversos torns i activitats.

Si per causes de força major no es pogués fer el CAMPUS ESPORTIU, els imports seran retornats íntegrament en el moment en què les autoritats sanitàries o governaments ens ho comuniquin.

 

Enviar per correu electrònic el comprovant de pagament a piscineslagarriga@igebcn.cat La reserva de plaça no es farà efectiva fins que envieu el comprovant de pagament de la transferència bancària. Les inscripcions es faran per rigorós ordre d’arribada del rebut bancari de pagament. Aquest any les places són més limitades que mai, per això us recomanem enviar de forma urgent el comprovant de pagament.

 

Si per causes majors hem d’anul·lar l’activitat, us ho comunicarem amb uns dies d’antelació, retornant la totalitat de l’import. Si és el participant qui anul·la la inscripció, se li retornarà, com a mínim, el 50% de l’import ja pagat, sempre que l’anul·lació es notifiqui com a màxim 15 dies abans de l’inici de l’activitat.

 

Documentació a presentar. La documentació necessària per a la inscripció l’haureu de presentar a la Recepció de PISCINES LA GARRIGA a partir del 10 de juny i abans de l'inici de l'activitat. Haureu d’aportar:

  • Una fotocòpia de la targeta sanitària o de la mútua.
  • Una fotocòpia del carnet de vacunacions.


REUNIÓ INFORMATIVA PARES: 26 de juny.

DESCARREGA »
Vols ser el primer en assabentar-te de tot? subscriu-te a la nostra newsletter
enviat